Nano keraminė danga automobiliui, Kaip tai veikia?

by Shine Armor

KERAMINĖ NANO DANGA: KAS TAI YRA IR KAIP TAI VEIKIA?

Mes kalbame apie keraminę nano dangą, tačiau daugybė žmonių nežino nieko arba žino labai nedaug apie šį stebuklingą produktą ir ką jis gali padaryti transporto priemonei.

Taigi, trumpai papasakosime kas yra keraminė danga ir kaip ji veikia mūsų automobilius.

Shine Armor Fortify Quick Coat | Nano keraminė kėbulo danga - kaip naudoti?

Kas yra keramikos danga?

Trumpai tariant, keraminė danga yra apsauginis sluoksnis, kurį galite pritaikyti savo automobiliui, tam kad apsaugotumėte jį nuo pažeidimų, palengvintumėte jo valymą nuo purvo ar dulkių ir suteiktumėte savo automobiliui akinantį blizgesį bei spindesį.

Keraminė danga yra panašiai kaip vaškas, tačiau keramika yra net 20 kartų stipresnė už vašką.

Kodėl pavadinime yra žodis Nano, kas tai?

Nanodangos poveikis yra novatoriškas, bet kartu ir gana paprastas. Ši priemonė padengia Jūsų automobilio paviršių tvirta apsauga su nano dalelėmis.

Visos SHINE ARMOR automobilių priežiūros priemonės yra pagamintos naudojant nano technologiją. Tad smulkios ~4 nanometrų dydžio SiO2 dalelės sukuria nematomą, bet labai tvirtą sluoksnį, kuris atstumia vandenį ir suteikia apsaugą nuo aplinkos poveikio.

Kam skirta keraminė nano danga?

Ši technologija yra labai plačiai pritaikoma, ir dažniausiai ji yra naudojama kaip pati efektyviausia apsauga automobiliui, motociklui ir jų interjero detalėms prižiūrėti.

Visi paviršiai padengti nano sluoksniu sukuria apsauginį barjerą ir padaro paviršių ilgaamžiškesnį. Nanodanga galima dengti visus paviršius: automobilio langus, kėbulą, automobilio saloną, odines bei medžiagines sėdynes, ir visas kitas salono ir apdailos detales, kurioms reikia papildomos apsaugos ir blizgesio (priklausomai nuo paviršiaus, kurį norite apsaugoti, turite rinktis specialiai tam sukurtus produktus).


Rašyti komentarą

Atkreipkite dėmesį, komentarai bus patvirtinti po peržiūros